Skoleoppgave 1

Vi har fått i oppgave å lage inlegg om to oppgaver vi har laga i år.

1.

Den første oppgave jeg legger ut er at vi skulle lage tre forskjellige mediumer med sjøllaga design. jeg valgte å lage et visittkost, en plakat og et CD cover. 

jeg lagde et visittkort fra en dyreklinikk, plakaten var om bilvasking, og CD coveret var om Sunniva sine 25 beste sanger.

Vi måtte ha alle mediene levert innen en tidsfrist som var satt, vi måtte også lage og lever en rapport. Der skulle det stå beskrivelse av målgruppe, virkemiddler osv.

Det måtte være tre forskjellige medier, men tre forskjellige temaer. Alt måtte også være egenprodusert.

Først fant jeg ut hvem tre mediumer jeg ville lage, også åssen temaer jeg ville ha. Så tegna jeg skisser, og så starta jeg å redigere i photoshop. jeg måtte også ta noen bilder, siden jeg skulle ha det på plakaten. 

Detta er visittkortet.

Detta er bilvask plakaten.

Detta er cd coveret.2.

. Den andre oppgava jeg legger ut er at vi skulle lage en plakat om at vi skulle ha en foto oppvisning av bilder vi hadde tatt. Vi skulle bare finne på hva vi  hadde lyst til. Og da ville jeg ha en portrettoppvisning på Nasjonalmuseumet i Oslo. 

kravene om hva som skulle være med på plakaten var: 

-Navn på utstillingen

-Fotografens navn (som skulle være vårt navn)

-Sted hvor utstillingen skal holdes

-Periode utstillingen varer

Jeg starta med å finne et bilde som jeg hadde tatt fra før av, og så valgte jeg navn, sted osv som jeg skulle skrive på plakaten. til slutt satt jeg tekst og bilder sammen.

 På plakaten ser du et bilde av lillesøstra mi.

 

Den første oppgava gikk greit, selvom det var litt vanskelig og finne ut alt. den siste oppgava hadde jeg ikke så mange bildet til, så jeg måtte finne et veldig gammalt bilde. men det gikk greit. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria.

Victoria.

17, Kongsberg

Hallo. Jeg går andre året medier og kommunikasjon. Denna bloggen blir laget i skolesammenheng.

Kategorier

Arkiv

hits