24.09.2014

Habitusoppgave

Habitus er de erfaringene vi lærer gjennom livet. Habitus er Latinsk ord og betyr en persons preg.

Oppgava var at vi skulle ta tre bilder som skulle etterligne noen. Man skulle kunne kjenne igjen hvem bildet var av. Etter vi hadde valgt hvem kjendis vi skulle etterligne på bildene våres skulle vi tegne tre skisser til hvert bilde, og lage en finskisse på datan. jeg valgte Elvis Presley, Marilyn Monroe og Harry Potter å ta bilde av. Jeg velger å legge ut bildet av Elvis og Marilyn Monroe. 

Vi skulle sette bildene inn i en Indesign fil, og formatet skulle være i A4. Vi måtte også lage en forside på fila. Vi skal framføre bildene og fortelle hva vi har gjort, og hvorfor. Alle bildene skulle være levert, det samma skulle indesign fila. Bildene skulle også værra printa ut innen tidsfrista. 


Model: Hanne, Bloggen hennes kan du finne her: http://hannenb.blogg.no   


Model: Maria, bloggen hennes: http://mariamat.blogg.no

For å få modellen mest fram på bilden, hadde jeg hvit bakgrunn. Jeg lærte at det ikke var så enkelt å finne tre ting som folk kunne kjenne igjen av bare et bilde, og som det gikk ann å ta bilde av.

 

 

3 kommentarer

08.10.2014 kl.13:00

du er flink til å ta bilder, misunner deg!!! tipper du kommer på topplista

Sunniva

08.10.2014 kl.13:02

hei jeg heter sunniva riis. hva er dine hobbyer? kontakt meg hvis du søker en venn som du kan snakke med om gutter, hester og depressive tanker <3 <3 :):)

Victoria.

08.10.2014 kl.13:03

takksunniva kontakter <3

Skriv en ny kommentar

Victoria.

Victoria.

17, Kongsberg

Hallo. Jeg går andre året medier og kommunikasjon. Denna bloggen blir laget i skolesammenheng.

Kategorier

Arkiv

hits